ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

... απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου να μειώσει τα δίδακτρα για όσους πολυτέκνους και τα παιδιά τους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να διδαχθούν την παραδοσιακή μας μουσική. Η προσφορά αποτελεί αφ’ ενός μια απόδειξη του σεβασμού της Εκκλησίας μας προς το ρόλο και την αναγκαιότητα της πολύτεκνης οικογένειας στην ελληνική κοινωνία, αφ’ ετέρου μια προσπάθεια διάδοσης της πατρώας μουσικής σε ανθρώπους ευαισθητοποιημένους, με αρχές και ιδανικά.

Έτσι, για την Α’ και Β’ τάξη αντί των ετησίων διδάκτρων των 270€, για τους πολυτέκνους η προσφορά είναι ετήσια δίδακτρα 190€, τα οποία μειώνονται ακόμη περισσότερο στο ποσό των 150€ εφ’ όσον εξοφληθούν έως τα Χριστούγεννα. 

Για την Γ’ και Δ’ τάξη αντί των ετησίων διδάκτρων των 320€, για τους πολυτέκνους η προσφορά είναι ετήσια δίδακτρα 220€, τα οποία μειώνονται ακόμη περισσότερο στο ποσό των 180€ εφ’ όσον εξοφληθούν έως τα Χριστούγεννα. 

Τέλος, για την Ε’ τάξη αντί των ετησίων ετησίων διδάκτρων των 420€, για τους πολυτέκνους η προσφορά είναι ετήσια δίδακτρα 290€, τα οποία μειώνονται ακόμη περισσότερο στο ποσό των 240€ εφ’ όσον εξοφληθούν έως τα Χριστούγεννα.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα πραγματοποιούνται έως 25 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής, σε ανακαινισμένες αίθουσες στο Επισκοπείο Λαρίσης, Ιωαννίνων 3, δίπλα ακριβώς από την Στρατιά. Περαιτέρω πληροφορίες παρατίθενται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, imlarisis.gr, όπου και τα στοιχεία επικοινωνίας της σχολής. Η Γραμματεία της Σχολής λειτουργεί στην ανωτέρω διεύθυνση από Τρίτη έως Πέμπτη και μεταξύ των ωρών 5-8 μ.μ.. Επιστροφές διδάκτρων δεν πραγματοποιούνται. Τηλ Σχολής 2410-625145. 

Περαιτέρω για τους ενστόλους: για την Α’ και Β’ τάξη αντί των ετησίων διδάκτρων των 270€, για τους ενστόλους η προσφορά είναι ετήσια δίδακτρα 190€, τα οποία μειώνονται ακόμη περισσότερο στο ποσό των 150€ εφ’ όσον εξοφληθούν έως τα Χριστούγεννα, για την Γ’ και Δ’ τάξη αντί των ετησίων διδάκτρων των 320€, για τους ενστόλους η προσφορά είναι ετήσια δίδακτρα 220€, τα οποία μειώνονται ακόμη περισσότερο στο ποσό των 180€ εφ’ όσον εξοφληθούν έως τα Χριστούγεννα, για την Ε’ τάξη αντί των ετησίων ετησίων διδάκτρων των 420€, για τους ενστόλους η προσφορά είναι ετήσια δίδακτρα 290€, τα οποία μειώνονται ακόμη περισσότερο στο ποσό των 240€ εφ’ όσον εξοφληθούν έως τα Χριστούγεννα.
... η Σχολή δεν έχει εμπορικό, αλλά πολιτιστικό σκοπό, εποπτεύεται δε από το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο και αναγνωρίζει τα χορηγούμενα Πτυχία και Διπλώματα.