ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ- Σχόλιο επί πεπραγμένων & αποφάσεων ΔΣ

Σύντομα θα δημοσιεύσουμε & θα δημοσιεύονται εφεξής, χάριν διαφάνειας για την ενημέρωση των μελών μας τα κύρια στοιχεία του Απολογισμού και του Προϋπολογισμού του Συλλόγου μας. Ομοίως συνοπτική αναφορά των πεπραγμένων & των αποφάσεων του ΔΣ. Τα στοιχεία θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και βοηθητικά για κάθε μέλος μας.
Επίσης τεκμηριώνουν την θέση μας, τις αποφάσεις & τις απόψεις μας απέναντι σε κάθε κριτική, αν ήθελε θεωρηθεί ότι κριτική/ μήνυμα (ένα ή περισσότερα) που αποστέλλεται σε τρίτους χωρίς να κοινοποιείται σε εμάς, και ενώ φαίνεται ότι αποκρύπτεται ομοίως το σύνολο των παραληπτών, είναι κριτική που αξιώνει απάντηση ή το αντίθετο, δεν θέλει απάντηση, αλλά επιδιώκει μόνο την δημιουργία εντυπώσεων, σε μέλη μάλιστα που ο αποστολέας του μηνύματος δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται, καθώς- ως μόλις ειπώθηκε- αποκρύπτονται οι άλλοι παραλήπτες.
Παρ' όλ' αυτά οι απαντήσεις μας, στο μέτρο που αφορούν πράγματι τον Σύλλογο, θα είναι διαφανείς και δημόσιες.