ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ανοικτή επιστολή στον κ.πρωθυπουργό

                                                                                        
                                                                                            25/11/2017
                                                                                           Αρ.πρωτ.:62

   Θέμα: «Συνέχιση της φορολογικής επιδρομής κατά των   πολυτέκνων»

«μας πήρατε τα χρήματα, μας πήρατε και τα θεσμικά μέτρα !!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…..γι’αυτό ήρθατε στην εξουσία;  ...και που θα τα δώσετε; Σε όλους αυτούς  και όχι μόνο, που   με τη πολιτική  σας  φτωχοποιήσατε;»




     Ο νέος προϋπολογισμός φέρνει ανατροπές στα επιδόματα τριτέκνων-πολυτέκνων, σύμφωνα με αυτά που γράφουν τα ΜΜΕ και αυτά τα οποία εσείς έχετε συμφωνήσει με τους τοκογλύφους-δανειστές.

     Κανείς δεν φαίνεται να συγκινείται από τη ραγδαία μείωση των γεννήσεων και την αύξηση των θανάτων.  Χάθηκε μια ολόκληρη πόλη των 80.000 και πλέον κατοίκων στα χρόνια των μνημονίων! Σε λίγα χρόνια θα γίνουμε μειονότητα στο τόπο μας! Ο μαθητικός πληθυσμός μειώνεται, το καλύτερο δυναμικό ξενιτεύεται χωρίς ελπίδα επιστροφής, συστήθηκε βέβαια και επιτροπή διακομματική για το ΜΕΓΑ θέμα, το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, αλλά κινείται με ρυθμούς χελώνας!!!!

     ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ, Η ΠΟΛΩΝΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. Μήπως είναι μια καλή λύση να μετακομίσουμε εκεί;

     Επίσης, διαβάζουμε ότι στις προθέσεις σας είναι να υπάρξουν νέα κριτήρια για το ΚΟΤ της ΔΕΗ, στο οποίο θα ενταχθούν και οι πολύτεκνοι (ο αριθμός των ήδη πολυτέκνων που «απολαμβάνουν» τη μείωση είναι 16.000 σε όλη την Ελλάδα (αρμόδιος υπουργός το είπε πρόσφατα στη Βουλή) και φαίνεται για εσάς ότι αυτοί ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Επιπρόσθετα, μια άλλη μεγάλη αδικία είναι ότι θα εξαιρεθούν από το ΚΟΤ οι πολύτεκνοι που έχουν αυτοκίνητο κυβισμού 1.929 κ. εκ. , γιατί  υπάγεται στο φόρο πολυτελείας!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.  Ο δικός σας  Τρύφων Αλεξιάδης είχε παραδεχθεί στη Βουλή για τη βαρβαρότητα του μέτρου κι ακόμη ψάχνετε όλοι σας για ισοδύναμα μέτρα! ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Κάτι ανάλογο έγινε και με το κοινωνικό μέρισμα! Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη είπατε κ.πρωθυπουργέ στο spot για το κοινωνικό μέρισμα……πόσα άλλα όμως ήταν δίκαια και δεν έγιναν πράξη; και ειδικά τα μέτρα που πάρθηκαν εναντίον των πολυτέκνων!!

     Επειδή οι πολύτεκνοι ξεσηκώθηκαν και είναι αποφασισμένοι πλέον να προστατέψουν τα θεσμικά μέτρα που τους έχουν κατά καιρούς χορηγηθεί σαν μέτρα κατά της υπογεννητικότητας, ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ή είναι φαντασιώσεις των ΜΜΕ, για να δούμε τυχόν αντιδράσεις των ενδιαφερομένων.  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.....



      ΕΡΩΤΗΜΑ: Πώς είναι δυνατόν να φορολογούμαστε τόσο ΑΓΡΙΑ και μάλιστα οι οικογενειάρχες, αλλά να συνεχίζουμε να δανειζόμαστε από τους τοκογλύφους. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!





Με τιμή




ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.




                 Ο Πρόεδρος      Ο Γεν. Γραμματέας




Γκουντελάκης   Παν.    Παπανικολάου Κων.



ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΠΕ