ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος κ. Κων. Αγοραστό...



ζητήθηκε η στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου για το μέγα θέμα του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟY που ταλανίζει τη χώρα μας.
  μεταφέραμε στον κ.Αγοραστό το παρακάτω κείμενο:

Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπισθεί με σοβαρότητα από την Πολιτεία. Είναι επιτακτική ανάγκη να δρομολογηθούν πολιτικές και να δοθούν τα κατάλληλα κίνητρα  που θα ενθαρρύνουν τα νέα ζευγάρια να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά. Το δημογραφικό θέμα είναι ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας για την ελληνική κοινωνία.
«πληγή» για τη χώρα μας η υπογεννητικότητα και σε συνδυασμό με τη φυγή πολλών νέων στο εξωτερικό, λόγω της κρίσης, το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο και δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού.
Η σταδιακή μετατροπή της χώρας σε κοινωνία γερόντων δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους, γιατί η εξέλιξη αυτή αφορά το μέλλον του τόπου μας. Η στήριξη όλων  στις προσπάθειες των πολυτέκνων να κατακτήσουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής πρέπει να είναι δεδομένη. Με την ιδιότητα του Προέδρου των Περιφερειών της χώρας μας  πρέπει να είστε στο πλευρό μας , συνοδοιπόρος με όσα μέσα διαθέτετε».