ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Δελτίο τύπου του συλλόγου μας



Κόβουν και τα τρόφιμα για τους πολύτεκνους!!
Αυτή είναι η Κυβέρνηση της κοινωνικής ευαισθησίας;

Τη στιγμή που οι πολύτεκνες οικογένειες είναι αυτές που πλήττονται περισσότερο από την κρίση και την ανεργία, το αρμόδιο υπουργείο (και χωρίς να αντιδράσει κανείς από τα υπόλοιπα κόμματα) εξαιρεί τους πολύτεκνους των 4,5,6 και περισσοτέρων παιδιών από τις εν λόγω διανομές.

Αρκετοί σύλλογοι πολυτέκνων ανά την Ελλάδα ζήτησαν και ζητούν την παρέμβαση του Πρωθυπουργού στο θέμα της μη διανομής τροφίμων, φρούτων, λαχανικών και λοιπής βοήθειας.
Επί 30 χρόνια, που γίνονται διά μέσου των πολυτεκνικών συλλόγων οι διανομές φρούτων – λαχανικών – τροφίμων  ουδέποτε τέθηκε θέμα εξαιρέσεως από αυτές των πολυτέκνων οικογενειών.
Κύριε Πρωθυπουργέ, προεκλογικά είχατε δείξει το αμέριστο ενδιαφέρον σας προς την πολύτεκνη οικογένεια ομολογώντας ότι: <<οι πολύτεκνοι ήταν από τα μεγαλύτερα θύματα των μνημονίων!!>> Το έχει φαίνεται η μοίρα των Πρωθυπουργών  και όλων γενικά των πολιτικών να ενδιαφέρονται για την πολύτεκνη οικογένεια προεκλογικά και μετεκλογικά να κάνουν τους αδιάφορους και να ψηφίζουν ενάντια.
Δεν έχουν τέλος οι περικοπές για την πολύτεκνη οικογένεια. Τη στιγμή που τα στατιστικά στοιχεία του ypes δείχνουν ότι οι θάνατοι υπερισχύουν κατά πολύ των γεννήσεων. Και κανείς δεν συγκινείται σε αυτόν τον τόπο για την κατρακύλα των γεννήσεων. Περιμένουν να λυθεί το ασφαλιστικό όταν δεν υπάρχουν νέες γεννήσεις. Έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης οι εκάστοτε συγκυβερνώντες που αγνοώντας την επιταγή για ειδική φροντίδα του Συντάγματος προς την πολύτεκνη οικογένεια έλαβαν μέτρα καταστροφικά για την πορεία του Έθνους μας. Όταν οι ίδιοι οι συγκυβερνώντας έλαβαν μέτρα που έφθασαν την ανεργία πάνω από 30% , τώρα εμφανίζονται ως <<σωτήρες>> εμφανίζοντας και υλοποιώντας προγράμματα για την επισιτιστική κρίση. Τι ειρωνεία;
Έστω και τώρα  που είναι προεκλογική περίοδος καλούμε τον Πρωθυπουργό να παρέμβει και να αποκαταστήσει τη νέα αδικία κατά των πολυτέκνων.
Και να το γνωρίζουν όλοι: η μόνη τάξη που αντιστέκεται σθεναρά στον ξέφρενο κατήφορο της υπογεννητικότητας που μαστίζει τη χώρα μας είναι η τάξη των πολυτέκνων οικογενειών.