ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για "πρωτάκια" Δημοτικού, από Σύλλογο Πολυτέκνων Ν.Λάρισας

Η Ελλάδα…….χάνεται. Το Δημογραφικό ΔΕΝ αποτελεί πρόβλημα για την Ελλάδα. Πρωτοφανής μείωση γεννήσεων και αύξηση θανάτων καταγράφεται. Ακούει κανείς από την κυβέρνηση;


Τα παραπάνω και άλλα πολλά τονίσθηκαν στην καθιερωμένη εκδήλωση του συλλόγου πολυτέκνων Λάρισας στην οποία δόθηκε η σχολική τσάντα στα πρωτάκια του Δημοτικού.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πάρκο του Αγ.Αντωνίου στη Λάρισα το Σάββατο 07/09/2013 και ώρα 19.00μμ.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Τσιόγιας Νικ. αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει η πολύτεκνη οικογένεια μετά και τα πρωτοφανή μέτρα που πάρθηκαν την τελευταία τριετία καταλύοντας ακόμη κι αυτό το Σύνταγμα το οποίο επιτάσσει ειδική φροντίδα για την οικογένεια και προπάντων για την πολύτεκνη.
Μία πόλη 16.299 κατοίκων έσβησε οριστικά από το χάρτη της Ελλάδας το 2012 εξαιτίας των μνημονίων που επέβαλαν οι δανειστές και εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις. Πρόκειται για αρνητική μεταβολή του ελληνικού πληθυσμού, αφού οι γεννήσεις μειώθηκαν κατά 5,69% και οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 5% μέσα σε ένα χρόνο. Το σχέδιο λοιπόν του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων έχει τελικά… αποτέλεσμα. Ξεκληρίζει το λαό.
Συνεχίζουν να κόβουν συντάξεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από τους ηλικιωμένους. Συνεχίζουν να κόβουν μισθούς και επιδόματα από οικογένειες, να απολύουν γονείς και να στερούν από τους νέους το δικαίωμα στην εργασία, αλλά και στη δημιουργία οικογένειας. Δεν μπορεί, θα σταματήσουν οι Έλληνες να γεννάνε!!
Τόσο κυνικά και στυγνά σκέφτονται αυτοί που συνέταξαν το μνημόνιο και το επέβαλαν στην Ελλάδα. Με τον ίδιο εγκληματικό τρόπο όμως αντιμετωπίζουν και την ελληνική κοινωνία αυτοί που μας κυβερνούν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Οι νέοι σήμερα μεταναστεύουν και δύσκολα θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Ενημέρωση σε θέματα (μετεγγραφές, διαθεσιμότητα-κινητικότητα, πολυτεκνικά επιδόματα  κ.λ.π) που απασχολούν την πολυτεκνική κοινότητα έγινε από τον γραμμ. του συλλόγου κ.Γκουντελάκη Παν.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ.Τζανακούλης Κων., ο περιφ.σύμβουλος κ.Σιδερόπουλος Χρ. και ο αντιδ.οικονομικών του Δήμου Λάρισαίων κ.Μαμάκος Αθ..
Προσφέρθηκαν αναψυκτικά,γλυκά.
Το Δ.Σ του συλλόγου πολυτέκνων Λάρισας με το Δήμαρχο Λαρισαίων,τον περιφερειακό σύμβουλο και τον αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Λαρισαίων.