ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Έργα & ημέρες Μητσοτάκη και Πλεύρη και Γκάγκα στην Υγεία 7...8...

Λάρισα: Διαμαρτυρία καρκινοπαθών – Αναβάλλονται χημειοθεραπείες στο ΓΝΛ.
Φωνή διαμαρτυρίας υψώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που στον “Γολγοθά” της νόσου έρχονται να προστεθούν προβλήματα που δημιουργεί η κατάσταση στο ΕΣΥ. Για μια ακόμη φορά σήμερα, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Λάρισας η πρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννα Καραβάνα, χρειάστηκε να αναβληθούν προγραμματισμένες χημειοθεραπείες λόγω έλλειψης φαρμάκων. Όταν απευθυνθήκαμε στον διευθυντή της Ογκολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου όχι μόνο επιβεβαίωσε το γεγονός αλλά μας περιέγραψε με τα ποιο μελανά χρώματα την κατάσταση που καλούνται να διαχειριστούν γιατροί και νοσηλευτές.
«Δύο γιατροί καλούνται να αντιμετωπίσουν το σύνολο των περιστατικών ενώ στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας οι ανάγκες καλύπτονται από μόλις τρεις νοσηλευτές» μας λέει. Ο κ. Αθανασιάδης τονίζει με έμφαση πως οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί «μετατρέπουν σε μπαλάκι τους καρκινοπαθείς στους οποίους οφείλουμε το καλύτερο δυνατό».
Την ίδια ώρα την ανησυχία της εκφράζει η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για αρρυθμίες στη λειτουργία του Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με αφορμή εσωτερικές μετακινήσεις εξειδικευμένου προσωπικού.
ΣΧΟΛΙΟ: Ασφαλώς δεν έχουν τέλος τα εγκλήματα, γιατί περί εγκλημάτων πρόκειται. Απλά έχουμε συμβιβαστεί όλοι και σπάνια διαμαρτυρόμαστε. Ενδεικτικά ανα- δημοσιεύουμε ορισμένα, μήπως και περιοριστεί το κακό... Οι εκπρόσωποι μας μάλιστα θριαμβολογούν αδίστακτα ψευδόμενοι για αναδιοργάνωση του ΕΣΥ και ταυτόχρονα μεθοδεύουν απολύσεις με διάφορα προσχήματα...