ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Τηλεκπαίδευση

 Ως πρόσφατα δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με την παροχή ΗΥ ή tablet από τα σχολεία/ το Υπουργείο Παιδείας στα παιδιά. Η εικόνα είναι ότι δεν έχει φθάσει τέτοιο υλικό στα σχολεία, ούτε έχει αποσταλεί σχετική εγκύκλιος για τον τρόπο χορήγησής του (ενημέρωση 16. 11)! παρά τις ανακοινώσεις της Υπουργού στον τύπο.

Ωστόσο ορισμένοι Διευθυντές των σχολικών μονάδων δέχονται και σημειώνουν σχετικά αιτήματα, όπως και πολλοί εκπαιδευτικοί των Δημοτικών, τουλάχιστον στην χθεσινή πρώτη δοκιμαστική διδασκαλία. Καλούμε λοιπόν τους πολύτεκνους γονείς να απευθυνθούν άμεσα στα σχολεία των παιδιών τους και να αιτηθούν την παροχή ΗΥ ή tablet. Η ΑΣΠΕ αλλά και ο τοπικός μας Σύλλογος κάνουμε προσπάθειες για την δρομολόγηση του ζητήματος, ενώ ο Σύλλογος μας, μετά από σχετική απόφαση του ΔΣ, θα ζητήσει την ενίσχυση των πολυτέκνων οικογενειών με το υπό εξέταση κοινωνικό μέρισμα, με αφορμή και το κόστος προμήθειας ΗΥ και tablet.