ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

εκδήλωση-βράβευση πολυτέκνων



ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Στην κατάμεστη αίθουσα του Χ'γιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση-βράβευση του συλλόγου πολυτέκνων Λάρισας & περιχώρων.


Ο γραμματέας του συλλόγου κ.Παπανικολάου Κων. ανέφερε:
Σας καλωσορίζουμε στην καθιερωμένη, όμορφη αυτή γιορτή.
Βραβεύουμε σήμερα την πολύτεκνη μάνα, που κατά το παρελθόν έτος απέκτησε το 4ο, 5ο, 6ο κ. ο. κ. παιδί, την ηρωίδα πολύτεκνη μάνα, η οποία σε πείσμα των καιρών πράττει το καθήκον της, σηκώνει τον σταυρό της διακονίας και προσφοράς στην πολυμελή οικογένειά της αλλά και στο Έθνος.  Ο σταυρός αυτός τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί δυσβάσταχτος, καθώς η πολύτεκνη μητέρα είναι υποχρεωμένη σε πολλές περιπτώσεις να συνδυάζει και την επαγγελματική ιδιότητα με τα – ούτως ή άλλως – ιδιαίτερα αυξημένα καθήκοντά της στο σπίτι.  Αυτό βέβαια είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να εξετάσει με ιδιαίτερη προσοχή η επίσημη Πολιτεία, η οποία κάποτε θα πρέπει, επιτέλους, να κάνει το χρέος της και να μη μένει μόνο στις εξαγγελίες.
Βραβεύουμε, επίσης, τους αριστούχους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων μας, οι οποίοι με ιδιαίτερη επιμέλεια αποδύονται καθημερινά στον καλό αγώνα της μάθησης, της απόκτησης γνώσεων και της εν γένει ανταπόκρισής τους στις υποχρεώσεις του σχολείου.
Δεν θα μπορούσαμε, βέβαια, να λησμονήσουμε τους νέους φοιτητές μας, οι οποίοι εισήχθησαν στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.  Ο έπαινός μας προς τα παιδιά αυτά είναι επιβεβλημένος, διότι τα τελευταία ιδίως χρόνια η προσπάθειά τους στις πανελλήνιες εξετάσεις γίνεται με αυξημένο άγχος, το οποίο επιβαρύνει τον αγώνα τους.
Ευχηθείτε σεβαστέ μας πάτερ, ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, διά πρεσβειών της Παναγίας Μητρός του και του Πολιούχου μας Αγίου Αχιλλείου, να ευδοκήσει, ώστε σύντομα η Ελληνική Πολιτεία, μέσω πραγματικά Ορθοδόξων Χριστιανών αρχόντων, να αποδώσει στην ηρωίδα πολύτεκνη μητέρα την τιμή  που της αρμόζει και να αναγνωρίσει την ανεκτίμητη προσφορά της στην πατρίδα μας.  Για δε την μαθητιώσα νεολαία μας, να αξιωθεί να πετυχαίνει διακρίσεις όχι μόνο στο επίπεδο της απόκτησης γνώσεων, αλλά και στην καλλιέργεια ενός ήθους στα πλαίσια του σχολείου, ήθος για το οποίο θα την καμαρώνουν οι γονείς και η κοινωνία μας ολόκληρη.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Παν.Γκουντελάκης επισήμανε ότι το σημαντικότερο πρόβλημα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, είναι η δραματική τροπή που λαμβάνει τις τελευταίες δεκαετίες στην πατρίδα μας, το δημογραφικό ζήτημα.
Για άλλη μια φορά οι πολύτεκνοι (οι αιμοδότες του Ελληνικού Έθνους) εκπέμπουν SOS για τη συνεχιζόμενη δημογραφική κατάρρευση της χώρας. η Ελλάς βρίσκεται στην εποχή της δύσης της. Ο δημογραφικός κατήφορος της χώρας μας δεν έχει προηγούμενο. Μια ολόκληρη πόλη των 60.000 κατοίκων χάθηκε την τριετία που μας πέρασε. Μέχρι 27/12/2017 και σύμφωνα με τα στοιχεία του ypes  οι θάνατοι υπερέχουν των γεννήσεων κατά 35.000 περίπου (123.079 – 88.132). Η πολιτική ηγεσία αδιαφορεί πλήρως για το σημερινό κατάντημα της χώρας μας και μεταχειρίζεται τους πολύτεκνους πολύ χειρότερα από τους αγάμους. Ποιος από τους κυβερνώντες νοιάζεται για το Ελληνικό Έθνος; Φθάσαμε στο βωμό των αδηφάγων μνημονίων να θυσιάζονται τα πάντα! Τέλος στην Ελλάδα τα δημογραφικά κίνητρα. Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προχώρησαν σε περαιτέρω μείωση των πολυτεκνικών επιδομάτων , καταργούν το πολυτεκνικό τιμολόγιο ΔΕΗ βάζοντας εισοδηματικά κριτήρια και περιουσιακά.. (για να αποκλείσουν όπως λένε τους εύπορους πολύτεκνους!) ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. Θέλουν πολύτεκνους εξαθλιωμένους και στα όρια της φτώχειας.

Λιγότερα πρωτάκια φέτος φοιτούν  στα σχολειά μας!

Ενώ και η τωρινή συγκυβέρνηση ακολουθεί άκρως αντιπολυτεκνική πολιτική για τα μάτια του κόσμου συστήνει διακομματική κοινοβουλευτική επιτροπή για το δημογραφικό. Άραγε προς τι οι συνεδριάσεις όταν το ένα μετά το άλλο δημογραφικά κίνητρα καταργούνται;

Να θυμηθούμε επίσης και τι είχε πει προεκλογικά ο σημερινός πρωθυπουργός για το δημογραφικό  «Οι πολύτεκνες οικογένειες ήταν από τα μεγαλύτερα θύματα των αντικοινωνικών περικοπών που προωθήθηκαν τα χρόνια του μνημονίου. παραβιάσθηκε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους για ειδική φροντίδα από το κράτος. Παραβιάσθηκε και  η συνταγματική υποχρέωση για σχεδιασμό και εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, οξύνοντας ακόμα περισσότερο το κρίσιμο για το μέλλον της χώρας  δημογραφικό πρόβλημα>>.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι βρισκόμαστε ενώπιον μιας εθνικής καταστροφής, αφού δε χρειάζεται να είναι κανείς σοφός ή επιστήμων, αρκεί μία απλή αριθμητική πράξη, για ν’ αντιληφθεί ότι η πατρίδα μας, σε μερικές δεκαετίες, θα πάψει να υπάρχει!
Για εμάς το δημογραφικό πρόβλημα δεν είναι οικονομικό θέμα.
Είναι κατά βάσιν πνευματικό, καρπός και παράγωγο του πνεύματος του ευδαιμονισμού, που κυριαρχεί στη ζωή πολλών ανθρώπων και είναι και αποτέλεσμα της ευρείας διασποράς υλιστικών και ανεύθυνων αντιλήψεων για τη ζωή, τη γέννηση των παιδιών, την έκτρωση, την αποφυγή αναλήψεως υποχρεώσεων, την αναίρεση του αγωνιστικού φρονήματος του κοινωνικού ανθρώπου».
Το βασικό αίτιο έξαρσης της υπογεννητικότητας, κατά τη γνώμη μου, που διεγείρει το δημογραφικό πρόβλημα στην πατρίδα μας, είναι ο συνεχής και συστηματικός εκφυλισμός του ιερού θεσμού της οικογένειας.
Η οικογένεια, τις τελευταίες δεκαετίες, δέχεται απανωτά χτυπήματα, συνειδητά ή ασυνείδητα, που αποσκοπούν στην χαλάρωση των δεσμών ζωής μεταξύ των μελών της, στη διαστροφή του ήθους της και στην απομυθοποίηση της αξίας της.
Αλλά η τεκνοποιία και η οικογενειακή ζωή δεν είναι καλοπέραση κι επανάπαυση. Είναι σταυρός, ηρωική πορεία και προσωπική θυσία.
Η επιδίωξη της ευδαιμονίας χλευάζει τους ήρωες, δεν ανέχεται την σταυρική ζωή, την μακροχρόνια διαδικασία της θυσιαστικής αγάπης και προσφοράς.
Το Δημογραφικό είναι τεράστιο εθνικό πρόβλημα, που απειλεί την ύπαρξη της Ελλάδας τα επόμενα χρόνια.
Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας, ας πάψουμε να σκεπτόμαστε ωφελιμιστικά κι εγωιστικά και ας πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για την άμεση ανάσχεσή του, πριν να είναι πολύ αργά.

H εκδήλωση ξεκίνησε με προσευχή και στη συνέχεια κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου.Την εκδήλωση λάμπρυναν: 

  1. οι ορθόδοξες μαθητικές ομάδες της ΓΕΧΑ Λαρίσης με τα τραγούδια τους  
  2. το  ΚΕΛΕ Λάρισας παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς.

Ο κ.Ν.Ράπτης Δ/νων Σύμβουλος των εκπαιδευτηρίων Μαίρη Ράπτου αναφέρθηκε στο έντονο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.
Ο σύλλογος απένειμε τιμητικές πλακέτες σε:
Δίδα Μαίρη Ν.Ράπτου ιδιοκτήτρια των εκπαιδευτηρίων Ράπτου
κ.Ρώμνιο Ν. ιδιοκτήτη της ΜΠΕΤΤΙΝΑ Α.Β.Ε.Ε
και κ.Τσαπράζη Ηρακλή 
χορηγούς ως  ευγνωμοσύνη για την πολλή αγάπη προς την πολύτεκνη οικογένεια.

στην εκδήλωση παρέστησαν:
o εκπρόσωπος της Ι.Μητρόπολης Λάρισας π.Στέφανος Γιάνναρος πολύτεκνος,
οι Βουλευτές της Ν.Δ κ.Κέλλας Χρήστος και κ.Χαρακόπουλος Μάξιμος,
ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Αγοραστός Κων/νος,
ο Αντ/ρχης Θεσσαλίας κ.Λαδόπουλος Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Αδαμόπουλος θάνος και ο υπεύθυνος κοιν.πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ.Αναστασίου Μιχαήλ,
ο κ.Γιάννης Τσιανογιάννης περιφερειακός Δ/ντής της Eurobank Λάρισας,
ο κ.Καλομπάτσιος Χρ. περιφερ.σύμβουλος ευρισκόμενος εκτος της πόλης της Λάρισας ειδοποίησε και ευχήθηκε για την επιτυχία της εκδήλωσης, όπως και η κ.Ρένα Καραλαριώτου Δημοτική Σύμβουλος-      επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Λαρισαίων.



ο Βουλευτής της Ν.Δ κ.Κέλλας Χρ. απονέμει τιμητική πλακέτα στον κ.Ρώμνιο Ν. 

ΚΕΛΛΑΣ:ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ “ΒΟΜΒΑ” ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

«Στέκομαι για μια ακόμη φορά δίπλα σας, αναγνωρίζοντας την σημαντική συμβολή σας, στο μεγαλύτερο εθνικό μας πρόβλημα, που είναι το δημογραφικό.
Και λέω εθνικό γιατί απειλεί την υπόσταση του ελληνικού έθνους.
Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να βρίσκεται κανείς ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν επιλέξει συνειδητά να δημιουργήσουν μεγάλες οικογένειες και να εισπράττουν, καθημερινά, τόσα χαμόγελα, μα και τόσες αγωνίες».
Με τα λόγια αυτά, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, απήυθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης & Περιχώρων.
«Είναι επίσης σημαντικό γεγονός η βράβευση νέων παιδιών, τα οποία κατάφεραν με τον αγώνα τους, πρωτίστως, και με τη βοήθεια της οικογένειάς τους, δευτερευόντως, να διακριθούν και να πετύχουν την εισαγωγή τους στα ανώτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Σας συγχαίρω όλους και σας εύχομαι να απολαύσετε τα φοιτητικά σας χρόνια, μη ξεχνώντας παράλληλα ότι “η γνώση είναι δύναμη”», συμπλήρωσε ο κ. Κέλλας.
«Η σημερινή εκδήλωση γίνεται μόλις πέντε μέρες μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με το οποίο η κυβέρνηση “σφαγιάζει” τα επιδόματα των πολυτέκνων.
Δεν είναι δυνατόν οι κυβερνώντες από τη μια πλευρά να μειώνουν την φορολογία στα καζίνο και από την άλλη για 50εκ.ευρώ να στερούν τα επιδόματα από τους πολυτέκνους!
Συμφωνούμε απόλυτα για την αύξηση του επιδόματος για το πρώτο και το δεύτερο παιδί, αλλά επ’ ουδενί λόγο εις βάρος των πολυτέκνων.
Ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι το επίδομα για τους πολυτέκνους θα αποκατασταθεί πλήρως», σημείωσε ο Λαρισαίος πολιτικός.


 
ο Βουλευτής της Ν.Δ κ.Χαρακόπουλος Μάξιμος απονέμει τιμητική πλακέτα σε πολύτεκνη μητέρα


ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:

Ο Κυριάκος θα αποκαταστήσει τα επιδόματα πολυτέκνων και τριτέκνων!

«”Αλλάξαν πολύ οι καιροί, το λάθος το λένε σωστό”, ο στίχος αυτός από το τραγούδι που μας είπαν τα παιδιά της ΓΕΧΑ ομολογώ ότι με άγγιξε και νομίζω αφορά πολλές πτυχές της ζωής μας. Θα περιοριστώ, όμως, στο δημογραφικό. Μόλις πριν λίγες μέρες ψηφίστηκε η δραματική περικοπή των πολυτεκνικών επιδομάτων και των επιδομάτων στους τρίτεκνους από την κυβερνητική πλειοψηφία. Αυτό που από το βήμα της βουλής αποκάλεσα “σφαγή των νηπίων του Ηρώδη”! Και, όμως, αυτό μας είπαν ότι έγινε στο όνομα της αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος! “Αλλάξαν πολύ οι καιροί, το λάθος το λένε σωστό!” Θέλω να επαναλάβω την από του βήματος της Βουλής δέσμευση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για αποκατάσταση των επιδομάτων σε πολύτεκνους και τρίτεκνους». Τα παραπάνω τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για το Δημογραφικό, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, χαιρετίζοντας την εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας για την πολύτεκνη μάνα και τα παιδιά που εισήχθησαν στα ΑΕΙ. 
Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνέχισε λέγοντας ότι «όπως εύστοχα επισήμανε ο Νίκος Ράπτης των γνωστών εκπαιδευτηρίων της πόλης μας, το δημογραφικό πρόβλημα δεν είναι αποτέλεσμα της κρίσης. Η εμφάνισή του είναι ήδη από τη δεκαετία του ‘80 και του ‘90, από την “εποχή των παχέων αγελάδων”. Τότε δεν έγινε ορατό λόγω της έλευσης χιλιάδων ομογενών από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και τη Βόρειο Ήπειρο. Και τούτο μάρτυρα ότι το δημογραφικό δεν αντιμετωπίζεται μόνο με επιδόματα. Είναι και ζήτημα προτύπων και δομών. Πόσο προβάλλεται στις μέρες μας η οικογένεια και ιδιαίτερα η πολυμελής οικογένεια; Θυμάμαι στα αναγνωστικά κάποτε προβάλλονταν εικόνες με πολυμελείς οικογένειες. Κι ακόμη, με ποιες δομές και υποδομές υποβοηθούμε την εργαζόμενη μητέρα; Έως πρότινος δίνονταν συντάξεις με δεκαπενταετία σε μητέρες ανηλίκων. Αυτό χρειαζόμασταν; Απέδωσε αυτό το μέτρο; Αντιθέτως, χρειαζόμαστε μέτρα στήριξης της μητέρας στα πρώτα χρόνια που μεγαλώνει το παιδί.
Ως αντιπρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής μπορώ να πω ότι στο δημογραφικό συγκρούονται διαφορετικές ιδεολογικές προσεγγίσεις. Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουμε στην ανάγκη στήριξης της οικογένειας ως υγιούς κυττάρου της κοινωνίας μας. Και υπάρχουν κι όσοι θεωρούν υπερβολική την αναγόρευση του δημογραφικού σε εθνικό ζήτημα, θεωρώντας ότι θα λυθεί με τη μετανάστευση. Νομίζω ότι μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη με πρωταγωνιστές μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς που έχουν γεννηθεί σε ευρωπαϊκό έδαφος, το θεώρημα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας “μπάζει”. Με αυτές τις σκέψεις θέλω να συγχαρώ τις πολύτεκνες οικογένειες που παρά την κρίση και τις δυσκολίες γεννούν παιδιά! Καλή χρόνια με υγεία δύναμη και αντοχές!»

          Ο Περιφερειάρχης κ.Αγοραστός Κ. απονέμει τιμητική πλακέτα στον Δ/ντα Σύμβουλο των     εκπαιδευτηρίων Μαίρη Ν.Ράπτου

                                                            τα δώρα των χορηγών

                                                         χορωδία της ΓΕΧΑ Λάρισας





                                                                 ΤΟ Δ.Σ






ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
EUROBANK ΛΑΡΙΣΑΣ
ENERGIERS  ΠΑΙΔΙΚΑ ΡΟΥΧΑ
ΜΠΕΤΤΙΝΑ Α.Β.Ε.Ε
ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΡΩΞΑΝΗ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ
ELECTRONET B.K.ΚΑΖΑΝΑΣ
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ VICKO
S/M ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ 2017 4ο ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ

4ο ΠΑΙΔΙ

1. ΑΒΔΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
2. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ
3. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΟΦΙΑ
4. ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ
5. ΔΑΛΑΜΠΥΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΝΔΡΙΑΝΑ
6. ΔΑΟΥΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ
7. ΔΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
8. ΖΑΧΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ
9. ΚΑΖΝΟΒΣΚΑΓΙΑ ΓΙΑΡΟΣΛΑΒΑ
10.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ
11.ΚΟΚΟΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ
12.ΚΟΥΣΙΩΡΑ ΔΑΦΝΗ
13.ΜΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗ
14.ΜΠΟΥΜΠΟΥΓΙΑΤΖΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΩ
15.ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ
16.ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
17.ΝΟΥΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ
18.ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ
19.ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
20.ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΑ
21.ΠΙΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ
22.ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ
23.ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
24.ΣΕΦΕΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ
25.ΣΥΝΑΠΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ
26.ΤΑΨΑ ΕΥΑΝΘΙΑ
27.ΤΖΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
28.ΤΖΩΡΤΖΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
29.ΤΣΑΤΣΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
30.ΤΣΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑΤΑΛΙΑ
31.ΧΡΥΣΕΝΗΣ ΦΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ
32.ΧΩΤΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
33.ΞΗΡΟΜΕΡΗΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
34.ΔΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ

5ο ΠΑΙΔΙ

  1. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ
  2. ΔΑΣΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΑΝΘΙΑ
  3. ΚΟΚΚΙΝΟΓΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ
  4. ΜΠΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
  5. ΠΡΟΣΜΙΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
  6. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
 6ο ΠΑΙΔΙ

1. ΝΟΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
2. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΟΝΙΚΗ

7ο ΠΑΙΔΙ

1. ΜΠΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
2. ΜΠΛΙΑΜΠΛΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ

9ο ΠΑΙΔΙ
1. ΣΑΡΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ



 


ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΛΥΚΕΙΟΥ

ΒΟΥΡΤΟΥΡΑ ΙΠΠΟΝΙΚΗ, ΓΕΡΟΝΑΤΣΙΟΥ  ΣΟΥΛΤΑΝΑ, ΔΡΑΜΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΖΑΧΑΚΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΖΕΡΒΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΖΙΩΓΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ, ΖΜΕΗ  ΑΝΤΩΝΙΑ, ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΣΟΦΙΑ, ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΕΡΜΕΛΙΔΗΣ  ΠΕΡΙΚΛΗΣ  ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΙΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΩΡΑΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΚΩΦΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΜΠΛΙΑΜΠΛΙΑ  ΜΑΡΙΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ-ΕΥΦΗΜΙΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΛΥΔΙΑ, ΠΙΝΑΤΣΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΑΡΡΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΒΑΡΝΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΠΑΘΑΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ-ΖΩΗ, ΣΥΜΣΙΡΗ ΑΡΙΑΝΔΗ, ΧΑΝΤΖΑΡΑ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΡΙΚΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΤΣΙΡΕΛΗΣ ΔΑΝΙΗΛ, ΤΣΙΡΕΛΗ  ΕΛΕΝΗ, ΑΡΟΤΣΙΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ.
 

ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΜΠΕΛΑΡΓΑΣ  ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΜΑΡΙΑ, ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΛΑΧΟΣΤΕΡΓΙΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΓΑΤΟΥ ΚΛΑΡΑ-ΔΙΟΝΥΣΙΑ, ΓΕΡΟΝΑΤΣΙΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΓΚΑΪΤΑΤΖΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΔΑΟΥΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΔΡΑΜΗ ΝΙΚΗ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΚΩΝ. ΖΙΩΓΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΡΑΤΖΙΟΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΚΕΡΜΕΛΙΔΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΚΕΡΜΕΛΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΕΡΜΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΟΝΤΑΞΗ ΣΟΦΙΑ, ΚΟΣΜΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΚΩΣΤΟΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΗΛΙΟΥ ΝΙΚΗ, ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΠΕΡΤΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΜΠΙΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΛΙΑΜΠΛΙΑ ΙΟΥΣΤΙΝΗ, ΜΠΡΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΜΠΡΟΥΖΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΝΤΕΛΗ ΣΟΦΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ-ΓΑΒΡΙΗΛΙΑ,
ΠΑΝΔΡΕΜΜΕΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΠΑΠΟΥΤΣΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΚΛΕΙΩ, ΠΙΝΑΤΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΠΙΣΣΑΡΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ, ΠΙΤΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΠΙΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ, ΠΙΤΣΙΛΚΑΣ ΑΧΙΛΛΙΟΣ, ΣΑΡΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ,
ΣΑΡΡΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΣΒΑΡΝΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΣΤΑΒΑΡΑ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΑΦΥΛΗ ΕΛΕΝΗ, ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΥΜΣΙΡΗ ΛΥΔΙΑ, ΣΥΜΣΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΖΑΚΟΥ ΣΕΒΑΤΣΗ, ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΙΣΜΗΝΗ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΚΡΙΚΗ  ΕΙΡΗΝΗ-ΘΕΟΔΩΡΑ, ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΑΡΟΤΣΙΟΥ  ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΑΡΟΤΣΙΟΥ  ΜΙΧΑΕΛΑ, ΚΟΥΤΣΙΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ