ScrollMsg

Κύριοι της Κυβέρνησης καταλάβετε ότι, δεν είστε μόνο οφειλέτες στους δανειστές σας, είστε οφειλέτες και στον λαό που ταχθήκατε να υπηρετείτε...

Καλώς Ήρθατε

Καλώς Ήρθατε στο ιστολόγιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων.

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Η επίθεση στη πολύτεκνη οικογένεια δεν έχει τελειωμό


Το 2017 μας αποχαιρετά  με τους θανάτους  119.927 να υπερέχουν των γεννήσεων 86.274 (στατιστικά του ypes στις 18.12.2017).  Η διακομματική επιτροπή της Βουλής για το Δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος  που συστήθηκε κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς, συνεδριάζει μήνες τώρα για λήψη δημογραφικών κινήτρων και να δούμε τελικά τι θα προτείνει. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ως νέος Ηρώδης παραμονές Χριστουγέννων, δια χειρών Τσακαλώτου – Σταθάκη – Αχτσιόγλου-Φωτίου κ.λ.π προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξαφανίσει κάθε δημογραφικό κίνητρο στην Ελλάδα και σφαγιάζει την πολύτεκνη οικογένεια!



Μετά την κατάργηση του πολυτεκνικού επιδόματος και την ενσωμάτωση του στο Ενιαίο επίδομα τέκνων με τις προϋποθέσεις χορήγησης του ΚΕΑ και καταντώντας τα με αυτόν τον τρόπο σε επιδόματα φτώχειας και εξαθλιωμένων, συγχρόνως εμπαίζει τους πάντες ότι το κονδύλι των επιδομάτων το αυξάνει κατά 40% και ειδικότερα κατά 260 εκατ. ευρώ!!!



Σειρά τώρα λαμβάνει το πολυτεκνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ που το καταργεί, καθώς όπως αναφέρει το ελάμβαναν εύπορες πολύτεκνες οικογένειες! Σε πρόσφατο λογαριασμό η ΔΕΗ ενημέρωνε με ειδικό φυλλάδιο (είδος δαπανών ΥΚΩ - ανάλυση ανταλλάγματος ΔΕΗ για ΥΚΩ την τριετία 2012-15) ότι  οι πολύτεκνοι είναι οι κυρίως υπεύθυνοι του κόστους αυτών ….. μόλις 1,35%! 





Παραδέχτηκαν  ότι οι πολύτεκνοι που κάνουν χρήση του πολυτεκνικού τιμολογίου είναι μόλις 16.000 οικογένειες στην ελληνική επικράτεια…

Τελειώνοντας σας πληροφορούμε  ότι δεν γνωρίζουμε  στις τάξεις μας  να υπάρχουν εφοπλιστές πολύτεκνοι κατά τη ρήση του άλλοτε υπουργού Στουρνάρα και της γνωστής παρέας Τσακλόγλου..  και παρακαλούμε  την Κυβέρνηση να σταματήσει  τη νέα επίθεση με λασπολογίες ή διαφορετικά να δώσει ονόματα..